Η Δούρου αρνείται ότι είχε ποτέ σχέση με ΜΚΟ – Τι λέει στην αιχμηρή απάντηση της προς την πλευρά Σγουρού

Αιχμηρή απάντηση στις καταγγελίες για εμπλοκή της Ρένας Δούρου με τη ΜΚΟ έδωσε με ΝΟΝ PAPER η περιφέρεια. Σύμφωνα με την Π. Αττικής: «η Περιφερειάρχης Αττικής ουδέποτε εργάστηκε σε ΜΚΟ, ουδέποτε αμείφθηκε από ΜΚΟ, ουδέποτε ίδρυσε ΜΚΟ, ουδέποτε μετείχε σε όργανο αξιολόγησης ΜΚΟ ή άλλου είδους «συμπράξεων» ενόψει χρηματοδοτικού προγράμματος.» Μάλιστα, επιτίθεται «στον φερόμενο να εμπλέκεται σε κακοδιαχείριση προγραμμάτων απασχόλησης ΤΟΠΣΑ», (σ.σ. όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση, πρόκειται για πρώην περιφερειακό σύμβουλο του Γ. Σγουρού, ο οποίος αντέδρασε έντονα) καλώντας τον να» πάψει τα τηλεφωνήματα δεξιά κι αριστερά, με τις ψευτο-απειλές και τις τζάμπα μαγκιές, κι ας κοιτάξει να απαντήσει πειστικά στις σοβαρές κατηγορίες που του απευθύνονται δημόσια για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και οι οποίες είναι ήδη υπό έρευνα από όλους τους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης, της Δικαιοσύνης και της Περιφέρειας».

Το πλήρες κείμενο του NON PAPER είναι το εξής: 

Προς τον φερόμενο, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΠΑΚΟΕ προς την Περιφέρεια, τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και τον Υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, να εμπλέκεται σε κακοδιαχείριση προγραμμάτων απασχόλησης ΤΟΠΣΑ: Ας πάψει τα τηλεφωνήματα δεξιά κι αριστερά, με τις ψευτο-απειλές και τις τζάμπα μαγκιές, κι ας κοιτάξει να απαντήσει πειστικά στις σοβαρές κατηγορίες που του απευθύνονται δημόσια για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και οι οποίες είναι ήδη υπό έρευνα από όλους τους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης, της Δικαιοσύνης και της Περιφέρειας. Και ας μην επιχειρεί να δικαιολογήσει τα όσα του καταμαρτυρούν στήνοντας ψευδολογίες για δημιουργία εντυπώσεων. Βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Γιατί η Ρένα Δούρου ουδέποτε εργάστηκε σε ΜΚΟ, ουδέποτε αμείφθηκε από ΜΚΟ, ουδέποτε ίδρυσε ΜΚΟ, ουδέποτε μετείχε σε όργανο αξιολόγησης ΜΚΟ ή άλλου είδους «συμπράξεων» ενόψει χρηματοδοτικού προγράμματος. Μετείχε, δημόσια, ανοικτά και αρθρογραφώντας, στο πρόγραμμα «Πράσινες Στέγες» του Κυττάρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) (http://www.renadourou.gr/?p=703, http://www.kean.gr/member-stories/-/blogs/40862;jsessionid=84ADB66EDE273778648D75382EF576B7) . Αυτή ήταν τότε μία εθελοντική προσπάθεια νέων ανθρώπων διαφορετικών πολιτικών καταβολών για να γίνουν ανθρώπινες και πράσινες τσιμεντουπόλεις όπως η Αθήνα – μια διεθνής επιτυχημένη εμπειρία, η οποία δυστυχώς στην πατρίδα μας δεν ευοδώθηκε. Αν είχε υλοποιηθεί, όπως και τόσες άλλες παρεμφερείς πρωτοβουλίες, τότε τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά και η χώρα μας δεν θα βρισκόταν στο σημερινό αδιέξοδο.
Καλό λοιπόν είναι να το ξανασκεφθεί ο συγκεκριμένος και να αλλάξει ρότα όσο είναι καιρός γιατί διαφορετικά, πέρα από την όποια εξέλιξη θα έχουν οι σε βάρος του καταγγελίες, θα αναγκαστεί να δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη και για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΜΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!