Φωνές και αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Σγουρό, Δούρου, Κουμουτσάκο (βίντεο)

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άτυπο ντιμπέιτ ανάμεσα στους τρεις επικρατέστερους υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής. Με φωνές και αλληλοκατηγορίες οι υποψήφιοι Γιάννης Σγουρός, Ρένα Δούρου και Γιώργος Κουμουτσάκος, αντάλλαξαν «πυρά» για τα ζητήματα που απασχολούν την πολυπληθέστερη Περιφέρεια της χώρας.

Στη συζήτηση έλαβε χώρα ένας καταιγισμός αλληλοκατηγοριών. Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα: «Δεν θα έπρεπε να είστε σε αυτό το τραπέζι», όπως είπε ο κ. Κουμουτσάκος απευθυνόμενος στον κ. Σγουρό. «Το 2010 είπατε ότι δεν θα θέτατε υποψηφιότητα» πρόσθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ. Ενώ τα αίματα άναψαν για ακόμη μία φορά όταν η κ. Δούρου απευθυνόμενη στον κ. Σγουρό τον αποκάλεσε διαπλεκόμενο, για να λάβει την απάντηση «είστε ψεύτρα. Ζητήστε συγνώμη αλλιώς δεν ξαναμιλώ μαζί σας!».

Δείτε το βίντεο της κόντρας:

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!