Εξασθενημένος έρχεται στη Δυτική Ελλάδα ο κυκλώνας από τη Σαρδηνία

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει ο κυκλώνας «Κλεοπάτρα» που έπληξε με μεγάλη σφοδρότητα τη Σαρδηνία της Ιταλίας αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 18 νεκρούς και μεγάλες ζημιές, με αποτέλεσμα οι Αρχές να την κηρύξουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο, ο κυκλώνας, ο οποίος θα επηρεάσει τη Δυτική Ελλάδα, καλύπτοντας όλο το Ιόνιο, θα φθάσει στη χώρα μας εξασθενημένος χωρίς να δώσει ιδιαίτερα ύψη βροχής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά, η Δυτική Ελλάδα θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για τον καιρό, παρόλο που η ένταση της κακοκαιρίας δεν θα είναι η ίδια με της Σαρδηνίας.

Ωστόσο, από το απόγευμα της Πέμπτης έως την Παρασκευή, στην Ελλάδα ένα άλλο χαμηλό βαρομετρικό θα δημιουργηθεί στην ίδια περιοχή, οπότε ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα ανάλογο -με μικρότερες όμως εντάσεις- σύστημα στη χώρα μας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΚΛΩΝΑΣ, ΙΟΝΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!