Εύη Τατούλη: «Βαθειά ανάσα για την Ελλάδα- Να ξεκινήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις για την ανόρθωση της χώρας»

Ανακούφιση και ελπίδα είναι τα βασικά συναισθήματα που εκφράζει η Εύη Τατούλη, πολιτευτής με τη Ν.Δ. στην Αρκαδία και κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Στην επιστολή της, μετά την επίτευξη συμφωνίας στη μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης, η κ. Τατούλη επισημαίνει πως πλέον είναι ο χρόνος η χώρα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να επανέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά, μέσω θεσμικών τομών και αλλαγών του τρόπου διοίκησης.

 

Ολόκληρη η δήλωση της Ε.Τατούλη για τη συμφωνία Ελλάδας- δανειστών:

«Μια βαθειά ανάσα για την χώρα που σήμερα ξεκινάει να ανασαίνει. Η Ευρώπη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Χείρα βοηθείας στον πρωθυπουργό χωρίς ανταλλάγματα εξουσίας από τις φιλοευρωπαικές πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ώρα για ενδοσκόπηση. Ωστόσο, την ίδια στιγμή που όλοι σήμερα μιλούν για ένα νέο ξεκίνημα, οι πολίτες έχουν ξεκινήσει εδώ και επτά χρόνια να πληρώνουν την παλινόρθωση της χώρας. Ήρθε η ώρα για τις πολιτικές δυνάμεις να αξιοποιήσουν τις θυσίες των πολιτών με την απόλυτη επίγνωση ότι οι πολίτες δεν μπορούν πια να συνεισφέρουν πολλά. Τα έχουν δώσει σχεδόν όλα. Ήρθε η ώρα για βαθιές θεσμικές τομές και αλλαγή του τρόπου διοίκησης της πατρίδας. Πατρίδα ελεύθερη είναι η αυτάρκης χώρα που αξιοποιεί τις δικές της δυνάμεις σε ανθρώπους και πόρους, και επιβιώνει με αυτόν τον τρόπο στο ανταγωνιστικό διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Αυτήν την πατρίδα εμείς θέλουμε και θα επιδιώξουμε με σύνεση, νηφαλιότητα, σχέδιο χωρίς κραυγές λαϊκισμού».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!