Η Δούρου συνεχίζει την κόντρα με τους «ανθρώπους του Σαμαρά» για τα σκουπίδια της Τρίπολης – Τι αποφάσισε ο ΕΔΣΝΑ

Συνέχεια στην κόντρα της με τους δύο «ανθρώπους του Σαμαρά», που αποφάσισαν να φέρουν 4.000 τόνους σκουπίδια από την Τρίπολη στο ΧΥΤΑ Φυλής αμέσως μετά τις εκλογές δίνει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Έτσι, μετά την σκληρή ανακοίνωση της Π. Αττικής, σε ομόφωνη, αλλά σε σαφώς χαμηλότερους τόνους καθώς στην Ε.Ε. συμμετέχουν και εκπρόσωποι της ΝΔ,  απόφαση του ο ΕΔΣΝΑ ζητά να ακυρωθεί άμεσα η σχετική απόφαση των γενικών γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Γιώργου Διδασκάλου και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα. Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Π. Αττικής, «πρόκειται για τον ατυχήσαντα υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2012, ο οποίος διορίστηκε τον Αύγουστο το 2012 από τη συγκυβέρνηση στη θέση του γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και τον Ιανουάριο του 2014 στη θέση του γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Στη δε θέση του στη γενική γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου διορίστηκε με κυβερνητική απόφαση ο στενός του φίλος και συνεργάτης του, Γιώργος Διδασκάλου, αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας».

Στην ανακοίνωση του ΕΔΝΣΑ ηαπόφαση αυτή χαρακτηρίζεται προκλητική «δεδομένου ότι οι τέως Γενικοί Γραμματείς πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση, τη στιγμή που αποχαιρετούσαν τα αξιώματά τους, χωρίς να έχουν καμία εντολή από τη νέα Κυβέρνηση. Αυτοί που δεν μπόρεσαν επί σειρά ετών να επιλύσουν το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, εμφανίζονται σήμερα ως δήθεν σωτήρες, επιδιώκοντας να δώσουν μία καταφανέστατα παράνομη λύση στο πρόβλημα.

Πρόκειται για μία προδήλως παράνομη απόφαση, η οποία αντίκειται στον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων, εκδόθηκε από αναρμοδίους, χωρίς καμία νομοθετική εξουσιοδότηση και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη βούληση της Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ και του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ καταγγέλλει τη μεθόδευση αυτή και ζητά την άμεση ακύρωση των αποφάσεων. Καλεί δε τους αρμοδίους να δώσουν νόμιμη λύση στο πρόβλημα του Δήμου Τρίπολης, εντός των ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΧΥΤΑ, ΦΥΛΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΟΥΡΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΕΣΔΝΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!