Επίθεση αντιπεριφερειαρχών της Δούρου κατά των αιρετών που στήριξαν το ΝΑΙ

Επίθεση στους αιρετούς που στήριξαν το ΝΑΙ εξαπολύουν δύο αντιπεριφερειάρχες της Ρένας Δούρου, λίγες ώρες μετά το παρασκήνιο της aftodioikisi.gr για το ρόλο της Περιφερειάρχη στη στήριξη του ΟΧΙ.

Αναλυτικά:

Ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου έδωσε την απάντησή του με ένα βροντερό ΟΧΙ στα νέα μέτρα που οι ευρωπαίοι συν-εταίροι μας και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είχαν προγραμματίσει να επιβάλλουν σε βάρος του. Αντιστάθηκε σε μια τεράστια προπαγανδιστική εκστρατεία που άγγιξε τα όρια της τρομοκράτησής του από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, τους εσωτερικούς τους συνδέσμους και τα περισσότερα ΜΜΕ.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας ενώ θα έπρεπε να είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κρατήσει τη σωστή θέση στήριξης του ελληνικού λαού όπως πάντα κάνει στις δύσκολες συγκυρίες, δια της πλειοψηφίας της μέσω δημάρχων και περιφερειαρχών που προέρχονται κυρίως από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, προέταξε το κομματικό συμφέρον και αγνοώντας την αγωνία των ελλήνων πολιτών, πήρε κατά πλειοψηφία αποφάσεις των οργάνων της (ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ κλπ.) παρουσιάζοντας τες ψευδώς σαν ομόφωνες αποφάσεις.

Προσπάθησαν λοιπόν οι συγκεκριμένοι αιρετοί με αυτόν τον τρόπο να επηρεάσουν τον ελληνικό λαό, πρωτοστατώντας πολλοί από αυτούς στον αγώνα υπέρ του ΝΑΙ με τη συμμετοχή τους στις σχετικές συγκεντρώσεις και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα στην ίδια κατεύθυνση με σκοπό την μικροπολιτική εκμετάλλευση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί αλλά και την προσωπική τους προβολή.

Αλήθεια, τι έχουν να απαντήσουν σήμερα στους πολίτες τους, στις τοπικές κοινωνίες αλλά και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, του οποίου η βούληση αποδείχθηκε αντίθετη από τις κομματικές τους επιδιώξεις; Σήμερα που η ελληνική κυβέρνηση, ισχυρή και με νωπή τη λαϊκή εντολή, δίνει τη μεγάλη της μάχη για την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και την εξεύρεση λύσης που θα οδηγήσει στην κοινωνική, οικονομική και αναπτυξιακή ανάκαμψη της χώρας μας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και

  1. να στηρίξει τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί με τη συναίνεση πλέον όλων των κομμάτων και
  2. να σταθεί δίπλα στον ελληνικό λαό που σήμερα πλήττεται όσο ποτέ άλλοτε από την πολύχρονη μνημονιακή πολιτική σύμφωνα και με τον θεσμικό ρόλο που της αρμόζει, απομονώνοντας όλους εκείνους που βρέθηκαν απέναντι στη βούληση των ελλήνων πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και τον λαό μας!

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ                                                 ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                      ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ                                            ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΚΑΣ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΙΡΕΤΟΙ, ΟΧΙ, ΤΖΟΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!