Μπόλαρης: Ούτε Τζιτζικώστα ούτε Ιωαννίδη, προοδευτικές δυνάμεις στις ευρωεκλογές

Ίσε αποστάσεις από τους δύο μονομάχους το β΄ γύρου τηρεί ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στην Κεντρική Μακεδονία και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης. «Δεν έχουμε δίλημμα, αλλά και δεν επιθυμούμε να καταμετρηθούμε σωρηδόν με τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής»,  δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Μάρκος Μπόλαρης. Και πρόσθεσε:  «Την Κυριακή, 25 Μαΐου οι δύο συνδυασμοί που αναμετρώνται για τη Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προέρχονται από την ίδια παράταξη, στήριξαν και στηρίζουν τις ίδιες πολιτικές ύφεσης, λιτότητας, ανεργίας, κοινωνικής αποδόμησης. Γι’ αυτό δηλώσαμε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι θετικό για τον θεσμό, την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές υπογραμμίζει: «Η κυβέρνηση γυρνώντας δεκαετίες πίσω, έχει σαν κεντρικό σύνθημα σε αυτές τις εκλογές την σταθερότητα στη χώρα. Προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες πολίτες. Εμείς λέμε ότι η αυτή η ‘σταθερότητα’ της ανθρωπιστικής κρίσης, της ύφεσης, της ανεργίας και της μετανάστευσης των παιδιών μας στο εξωτερικό είναι η απόλυτη αστάθεια και πρέπει να καταδικαστεί! Καλούμε τους Έλληνες πολίτες, τους συμπολίτες μας Μακεδόνες, να επιλέξουν θετικά προοδευτικές δυνάμεις που με συνέργειες αγωνίζονται για δημοκρατική, αναπτυξιακή, εναλλακτική διέξοδο από την κρίση».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!