Αυτόνομη κάθοδο εξετάζει ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος

Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Προχθές, πριν από τη συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή ο φακός του kalymnos-news.gr τον εντόπισε στο Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΚ όπου διέμενε και του έθεσε κάποια ερωτήματα σχετικά με το τι ο ίδιος θα πράξει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Ο Χαράλαμπος Κόκκινος απαντώντας, αφού άσκησε μία αυστηρή κριτική στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, άφησε ανοικτό το θέμα της αυτόνομης καθόδου στις Περιφερειακές εκλογές  ηγούμενος ανεξάρτητης Παράταξης.
Την κριτική του στον νυν Περιφερειάρχη την εστίασε σε 3 σημεία.
Στο διορισμό συγγενικών προσώπων Περιφερειακών συμβούλων που όπως είπε είναι ηθικό το θέμα και στο να υπάρχουν μισθοί συνεργατών που δεν υπήρχαν επί Μαχαιρίδη.
Στο διαγωνισμό για λαμπτήρες led 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που ακυρώθηκε με την ένδειξη ως φωτογραφικός και
Στην έλλειψη ουσιαστικής ανάπτυξης.
Αναφορικά με τη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές είπε:
Η υπομονή εξαντλήθηκε μετά από 4 χρόνια. Έχω εισηγήσεις από συνεργάτες μου, έχω εισηγήσεις από φίλους, έχω κάποια δημοσκοπικά στοιχεία θετικά για το πρόσωπό μου τα οποία με παροτρύνουν στις επόμενες εκλογές του Μαΐου, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να υπάρξει μία αυτόνομη κάθοδος με ανεξάρτητη Παράταξη που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες των νησιών μας. Δεν κοιτάμε ούτε κόμματα ούτε  χρώματα.
Το έχω αποδείξει στις πρακτικές μας χώρια στο το τι πιστεύω ιδεολογικά, ως ενεργός πολίτης που μπορώ να έχω την άποψή μου, παρόλα αυτά μπαίνουν μπροστά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λύση των προβλημάτων των πολιτών με ένα σχέδιο που πιστεύω ότι θα οδηγήσει το Νότιο Αιγαίο σε καλύτερες στιγμές από την απραξία που βρίσκεται σήμερα. Εμείς δεν θα κρατήσουμε τη φωτογραφία και θα επενδύσουμε στον παράγοντα άνθρωπο γιατί οι πολίτες των νησιών μας θέλουν να ζήσουν και δημοκρατικά και ελευθέρα και δημιουργικά και να έχουν ένα καλύτερο αύριο και να μην είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Πηγή: kalymnos-news

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]