ΡΟΗ
προηγ επομ

Αττική: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε Εθνικούς Δρυμούς, Δάση και Ευπαθείς Περιοχές

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε Εθνικούς Δρυμούς, Δάση και Ευπαθείς Περιοχές για λόγους ασφάλειας

 Καθώς σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς για τη σημερινή ημέρα είναι (5): κατάσταση συναγερμού και για την αυριανή ημέρα (4): πολύ υψηλή, εφαρμόζεται η υπ΄ αρ. πρωτ. 590499/3-6-2021 (ΑΔΑ: ΩΔΙΓ7Λ7-Ο6Ζ) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού, για εφαρμογή του μέτρου προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε Εθνικούς Δρυμούς, Δάση και Ευπαθείς Περιοχές.

Παρακαλούνται οι πολίτες για την αυστηρή και απαρέγκλιτη τήρηση του μέτρου για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, ΔΑΣΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΥΜΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]