Αρναουτάκης: Μεγαλύτερη απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ το 2013

Την εκτίμησή του ότι το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά στην απορροφητικότητα κονδυλίων για έργα στην Κρήτη απ’ ότι το 2012, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας – παρουσία εκπροσώπων φορέων – σε προϊσταμένους και σε υπαλλήλους της περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

«Το 2012 πιάσαμε τους στόχους μας ως περιφέρεια. Εκτιμούμε ότι το 2013  θα πάμε ακόμα καλύτερα με την ολοκλήρωση σημαντικών έργων και προετοιμαζόμαστε για τη νέα προγραμματική περίοδο, για την ένταξη νέων έργων»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Με σωστή οργάνωση, συνεργασία και στοχευμένες δράσεις – όπως είπε – θα πετύχουμε παρά τα οποία προβλήματα του αυτοδιοικητικού θεσμού, παρακρατήσεις πόρων, έλλειψη προσωπικού κ.α., ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία, τη στήριξη του έργου της Περιφέρειας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Σ. Αρναοουτάκης ευρισκόμενος είχε συναντήσεις  με τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Καστρινάκη, τους προϊσταμένους των υπηρεσιών και στη συνέχεια παρόντων και του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερονήσου κ.κ. Νεκταρίου, του δημάρχου Αγ. Νικολάου Δημ. Κουνενάκη, των περιφερειακών συμβούλων Μ. Κλώντζα και Γ.Γουλιδάκη, του π. προέδρου Κρητών Μόντρεαλ Μ. Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου των υπαλλήλων και ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!