Αντίπραξη Φώφης στον Βενιζέλο: Σκληρή στήριξη σε Κατσιφάρα κατά Σπηλιόπουλου

Μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο στέλνει, σύμφωνα με έμπειρους περί τα ΠΑΣΟΚικά, η Φώφη Γεννηματά με την αυριανή την επίσκεψη, την τελευταία πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την στήριξη στον κοινό υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, Απόστολο Κατσιφάρα που δίνει σκληρή μάχη με τον «γαλάζιο» υποψήφιοι Νεκτάριο Φαρμάκη. Κι αυτό γιατί στην συγκεκριμένη περιφέρεια όχι μόνο εκτέθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης ο στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση αλλά ενόψει του β΄γύρου, ο πρώην βουλευτής του Κινήματος, έδωσε εμμέσως πλην σαφώς «γραμμή» στήριξης στον Ν.Φαρμάκη. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, έχει εξοργίσει στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, και οδήγησε την κ. Γενννηματά να στηρίξει με κάθε τρόπο τον κ. Κατσιφάρα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος πιέζει να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά,  θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ακολουθεί αναλυτικά το Πρόγραμμα της περιοδείας

11:00πμ  Αγρίνιο

Συνάντηση με στελέχη του νομού (Ξενοδοχείο Alexander)

13:00 Πάτρα

Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του Απ. Κατσιφάρα

Συνάντηση με στελέχη του νομού (Ξενοδοχείο Βυζαντινό)

19:00  Πύργο

Συνάντηση με στελέχη στην Αίθουσα Περιφέρειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!