«Αναπτυξιακή ημερίδα» στις 17/5 στην Κέρκυρα

“Αναπτυξιακή Ημερίδα” στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου στην Κέρκυρα.

Με θέμα “Η νέα Στρατηγική για την Ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) την περίοδο 2014-2020” η ημερίδα αυτή προσφέρει το πλαίσιο για τη συνέχεια του διαλόγου μεταξύ των τοπικών πολιτικών, επιστημονικών, επιχειρηματικών και πολιτιστικών φορέων της Περιφέρειας και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος άνοιξε με το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που έλαβε χώρα στην Κέρκυρα, στις 12 Απριλίου 2013.

Στόχος είναι να διαμορφωθεί από κοινού η στρατηγική για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και να καθοριστούν οι στόχοι για την επόμενη δεκαετία ώστε να εξασφαλιστεί η βιώσιμη ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Στα πλαίσια της Ημερίδας θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από την Ομάδα Σχεδιασμού Προγράμματος της ΠΙΝ σχετικά με την Περιφερειακή Οικονομία και την Έξυπνη Εξειδίκευση, το Ανθρώπινο Δυναμικό και την Κοινωνική Συνοχή, την Ποιότητα Ζωής και τη Χωρική Ανάπτυξη της ΠΙΝ.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]