Ακατάλληλα κρέατα και πατάτες κατασχέθηκαν στην πασχαλινή αγορά του Πειραιά

Αυξημένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται, σε όλα τα σημεία πώλησης τροφίμων, χονδρικής και λιανικής, λόγω των εορτών του Πάσχα από στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Στην διάρκεια των ελέγχων έγιναν οι εξής δεσμεύσεις:

  • Σε επιχείρηση εμπορίου κρεάτων στην κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη 59 σφάγια αμνοεριφίων, συνολικού βάρους 590 κιλών, επειδή δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές και τους κανόνες παραγωγής και εμπορίας. Τα συγκεκριμένα σφάγια έπρεπε να είχαν διατεθεί για τοπική και μόνο κατανάλωση στο νησί των Κυκλάδων όπου είχαν σφαγεί και κρεοσκοπηθεί.
  • Σε κρεοπωλείο του Πειραιά, 36 κιλά βοδινού κατεψυγμένου κρέατος σε αυτοτελείς συσκευασίες κενού αέρος, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από τη νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας.
  • Στη Β’ λαϊκή αγορά του Πειραιά, 5 σάκους με πατάτες Αιγύπτου συνολικού βάρους 150 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας.
ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΓΟΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!