π-αττικής-χιλιάδες-ψήφους-κάτω-από-τον-1243774
ΔΗΜΟΙ | 09.10.2023 | 11:16

Π. Αττικής: Χιλιάδες ψήφους κάτω από τον Πατούλη ο Χαρδαλιάς

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, να εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, ως περιφερειάρχης στην Αττική, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει τις επιδόσεις του απερχόμενου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Στις εκλογές του 2019, ο κ. Πατούλης, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ποσοστό 37,63% που σε ψήφους είναι 599.872.

Ένα νούμερο που ο νέος περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς δεν κατάφερε να ακουμπήσει, με τα ποσοστά του να είναι πιο υψηλά σε σχέση με τον κ.Πατούλη αλλά οι ψήφοι είναι αρκετές χιλιάδες χαμηλότερες (σ.σ. με δεδομένη την τεράστια αποχή που υπήρξε).

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, έλαβε 46,75% και 583.004 ψήφους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Πατούλης μπορεί να νιώθει δικαιωμένος από τις συγκρίσεις αλλά και να υπηρηφανεύεται για τις 16.868 ψήφους περισσότερους από τον  Νίκο Χαρδαλιά -εκλεκτό σε αυτές τις εκλογές του Μεγάρου Μαξίμου.