Λαϊκή Ενότητα: Όχι στις απολύσεις και στον εμπαιγμό συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους εργαζομένους σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 11/5 στη 1 μ.μ. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

Όχι στις απολύσεις, στην ομηρία και στον εμπαιγμό των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 11/5 στη 1 μ.μ.

Χιλιάδες συμβασιούχοι που τελούσαν σε καθεστώς ομηρίας και ψεύτικων υποσχέσεων τόσο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις όσο και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. απολύθηκαν και έχουν μετατρέψει την Πλατεία Κλαυθμώνος σε κέντρο αγώνα για το δικαίωμά τους στη δουλειά, για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, για τον τερματισμό των ευέλικτων μορφών εργασίας.

Η ΑΔΕΔΥ και δευτεροβάθμιες Ομοσπονδίες έχουν εξαγγείλει για την Παρασκευή 11/5 στάση εργασίας και συλλαλητήριο στη 1 μ.μ. στα Προπύλαια.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση με προσυγκέντρωση στις 12.30 στο κέντρο αγώνα των απολυμένων στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!