Ζάκυνθος: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος ο Λ. Γιαννάτος

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψήφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Ζακύνθου δημοσιοποίησε πριν από λίγο -07.03.2019/14.07μμ- με επιστολή, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή για τη Ζάκυνθο», δικηγόρος Λευτέρης Γιαννάτος.

Αναλαμβάνοντας, όπως αναφέρει, προσωπικά την ευθύνη των προσπαθειών και αποφάσεων του, ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στην προσπάθεια που κατέβαλε επί δίμηνο να κινητοποιήσει τις δυνάμεις και τις προσωπικότητες που θα σηματοδοτούσαν την «φυγή προς τα εμπρός» για το νησί.

Παράλληλα αφήνει αιχμές για το «γνωστό περιβάλλον» όπως το χαρακτηρίζει, «που παντού διαδίδει ότι δεν ασχολείται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με χαρακτηρίζει «ελλειμματικό», τους εύχομαι καλή τύχη και ειλικρινά δεν τους κρατάω κακία. Απλά τους λυπάμαι. Διότι ενώ εγώ θα συνεχίσω να περπατώ ανάμεσα στη Ζακυνθινή κοινωνία με το κεφάλι ψηλά, αυτοί θα κυκλοφορούν κρυπτόμενοι».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Λ. ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

Σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου, κλήθηκα να δημιουργήσω μια δημοτική παράταξη με σκοπό να συμβάλλω στην πρόοδο του τόπου μας. Δυστυχώς, παρά τις επί δίμηνο συνεχείς προσπάθειές μου, αδυνατώ να κινητοποιήσω τις δυνάμεις και τις προσωπικότητες που θα σηματοδοτούσαν την «φυγή προς τα εμπρός» για το νησί μας.

Η ευθύνη για την αποτυχία του όλου εγχειρήματος ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους 82 συμπολίτες μας που δέχθηκαν να δηλώσουν την στήριξή τους για την υποψηφιότητά μου, τους 10 συμπολίτες μας που δέχθηκαν να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί μου, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου και τα απλά μέλη του κόμματος που με στήριξαν με σθένος μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα όμως θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου Αντώνη Κασσιμάτη, ο οποίος στήριξε την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις και ο οποίος αποτελεί τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για τον χώρο της Αριστεράς στο νησί μας.

Τέλος, για όσον αφορά το «γνωστό περιβάλλον» που παντού διαδίδει ότι δεν ασχολείται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με χαρακτηρίζει «ελλειμματικό», τους εύχομαι καλή τύχη και ειλικρινά δεν τους κρατάω κακία. Απλά τους λυπάμαι. Διότι ενώ εγώ θα συνεχίσω να περπατώ ανάμεσα στη Ζακυνθινή κοινωνία με το κεφάλι ψηλά, αυτοί θα κυκλοφορούν κρυπτόμενοι.

Με εκτίμηση
Λ. Γιαννάτος

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!