Υπερκοστολογημένο έργο Led: Απορρίφθηκε η αγωγή Βούρου
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back
Υπερκοστολογημένο έργο Led: Απορρίφθηκε η αγωγή Βούρου κατά των εργαζόμενων (έγγραφα)

Υπερκοστολογημένο έργο Led: Απορρίφθηκε η αγωγή Βούρου κατά των εργαζόμενων (έγγραφα)

Στην απόρριψη της αγωγής του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας -Νέα Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου σχετικά με απεργία -αποχή για υπερκοστολογημένο έργο Led, προχώρησε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως αναφέρει το Σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του:

“Οι προσπάθειες του κου Βούρου να σύρει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΦΧ έπεσαν στο κενό. Η αγωγή που κατέθεσε ζητώντας να βγει παράνομη και καταχρηστική η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ που κήρυξε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ μας, καθώς και οι έμμεσες απειλές που περιείχε το δικόγραφο ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

Μαζί απερρίφθη επίσης και η προσπάθεια της δημοτικής αρχής, μέσα από το κείμενο της αγωγής να νομιμοποιήσει διάτρητες πτυχές του διαγωνισμού, για την προμήθεια των φωτιστικών σωμάτων LED. Ο κος Βούρος μαζί με το μαύρο τίτλο του πρώτου Δημάρχου της πόλης που έσυρε το Σωματείο μας στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ θα κουβαλάει και τον τίτλο του ταπεινωτικά ηττημένου από αυτή την αντιπαράθεση.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. Η νίκη του ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ οφείλεται στην αγωνιστική συσπείρωση των συναδέλφων μέλη της επιτροπής και σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ την ημέρα της δίκης, προσθέτει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!