Χρηματοδότηση για δύο ώριμα έργα σε κάθε μικρό δήμο, υποσχέθηκε ο Π. Κουρουμπλής

Επιστολή με την οποία θα ζητά από όλους τους δήμους με πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων να του προτείνουν δύο έργα που έχουν φθάσει σε καθεστώς ωρίμανσης, προκειμένου να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που τους αναλογεί, πρόκειται να στείλει άμεσα ο υπουργός Εσωτερικών Π.Κουρουμπλής.

Στην εξαγγελία προχώρησε ο κ.Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα, Πέμπτη, με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του δήμου Νοτίου Πηλίου.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Κουρουμπλής άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που του έθεσαν, μεταξύ των οποίων η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση του δήμου Ν. Πηλίου, λόγω πρόσφατης θεομηνίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στις ανάγκες του δήμου και ότι θα τον ενισχύσει οικονομικά, στο πλαίσιο των περιορισμένων δημοσιονομικών δυνατοτήτων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!