Ξεσηκώθηκαν γονείς για επίορκο νηπιαγωγό που επιστρέφει με το νόμο Κατρούγκαλου

Ξεσηκώθηκαν οι γονείς σε νηπιαγωγείο της Αττικής μόλις πληροφορήθηκαν ότι επίορκος νηπιαγωγός θα επέστρεφε στο σχολείο με  τον νόμο Κατρούγκαλου. Η νηπιαγωγός που κατηγορείται ότι χειροδικούσε στα νήπια και τους συμπεριφέρονταν άσχημα, έχει ήδη παραπεμφθεί στο πειθαρχικό.

Οι γονείς ήταν διατεθειμένοι να κάνουν μέχρι και κατάληψη για να μην επιστρέψει στο σχολείο, η επίορκη εκπαιδευτικός.

«Χτύπαγε παιδιά, άφηνε την πόρτα ξεκλείδωτη και έβγαιναν έξω. Ευτυχώς είναι πεζόδρομος εδώ και δεν είχαμε ατυχήματα. Δεν τα άφηνε να πάνε τουαλέτα» αναφέρει πατέρας.

«Ξεκίνησε στην Α’ δημοτικού να μου μιλάει ο γιος μου και να μου λέει ότι τον έδερνε, τους έριχνε σφαλιάρες και τους τραβούσε τα μαλλιά, τους έβαζε τιμωρία να τρώνε στο πάτωμα ή τα άφηνε στο κρύο» καταγγέλλει μητέρα.

Η νηπιαγωγός μετά από καταγγελία συναδέλφου της  παραπέμφθηκε  πέρυσι στο πειθαρχικό που δεν έχει συνεδριάσει ακόμη. Έτσι επρόκειτο να επαναπροσληφθεί φέτος με βάση το νόμο Κατρούγκαλου.

«Δεν θα δεχτώ με τίποτα να αφήσω το παιδί μου σε ένα τέτοιο άνθρωπο. Δεν είμαι διατεθειμένη να αλλάξω σχολείο  στο παιδί αλλά είμαι διατεθειμένη να κλείσω το σχολείο και να μην επιτρέψω σε αυτήν την κυρία να μπει μέσα» δηλώνει άλλη μητέρα.

Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν στο υπουργείο παιδείας και με απόφαση του Νίκου Φίλη, τα καθήκοντα της ανεστάλησαν μέχρι να περάσει από πειθαρχικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR από το υπουργείο παιδείας υπογράφονται αντίστοιχες αποφάσεις  και για άλλες υποθέσεις  επιόρκων. Ανάμεσά τους περιπτώσεις που αφορούν παιδική πορνογραφία και σεξουαλική παρενόχληση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!