Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ δήμου Ευρώτα

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» του Δήμου Ευρώτα, στο πλαίσιο δράσης του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), προκειμένου να λειτουργήσουν για ακόμα μια χρονιά τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο Δήμο Ευρώτα για το έτος 2018-2019.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά τις εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες και άνεργες, και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους και έχει ως στόχο την δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών και των γονέων τους, με την ανάπτυξη οργανωμένων ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων που παρέχονται με το εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα στους άνετους, ασφαλείς και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους των Κέντρων.

Τα ΚΔΑΠ, λειτουργούν καθημερινά από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο, απογευματινές ώρες και στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, του Πάσχα, ενώ στη διάρκεια του καλοκαιριού τα ΚΔΑΠ λειτουργούν κατά τις πρωινές ώρες.

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς που ενδιαφέρονται να γράψουν το/τα παιδί/ιά τους ( 5 έως 12 ετών ) στα ΚΔΑΠ Δήμου Ευρώτα και επιθυμούν να τους βοηθήσουμε στη σωστή συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων, να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ευρώτα 09:00 έως 15:00 ή να τηλεφωνήσουν στο 2735023326 / 2735029215 για να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η παραλαβή των δικαιολογητικών και των αιτήσεων θα γίνει έως την 29η Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή.

* Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο www.eetaa.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΚΔΑΠ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!