Ξεκινάει η δεντροφύτευση του καμένου τμήματος της Λεωφ. Μαραθώνος

Aυτοψία στο καμένο τμήμα της Λεωφόρου Μαραθώνος στους Δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε το πρωί,  προκειμένου να συζητηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες για τη δεντροφύτευση.

Η αυτοψία ήταν αποτέλεσμα συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα. Στο σημείο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς και εκπρόσωποι, του Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ελλάδος και της εταιρείας τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Η εταιρεία ΤΙΤΑΝ θα συμβάλει και με δωρεά δενδρυλλίων στην αποκατάσταση των τμημάτων της Λεωφόρου Μαραθώνος που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου και θα υλοποιήσει το έργο για λογαριασμό του Δικτύου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!