Βόλος: Συνεχίζεται το μπούλινγκ στον Λημνιό από ανθρώπους του Μπέου
Συνεχίζει να παραμένει τεταμένο το κλίμα στον Δήμο Βόλου μεταξύ της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβούλου της “Συμμαχίας για τον Βόλο”, Στέλιου Λημνιού. Μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, που αποτυπώθηκε και σε βίντεο, με τις σπρωξιές του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου κατά του Στ. Λμηνιού έρχεται τώρα να προστεθεί η μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπέου, Αργύρης Κοπάνας κατά του Λημνιού.
Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της παράταξης, με αφορμή ερώτηση, ο κ. Λημνιός έγινε αποδέκτης αδικαιολόγητης επίθεσης από τον διευθυντή και τον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης.
“Αφού του αφαιρέθηκε ο λόγος με κλείσιμο του μικροφώνου, δέχθηκε φραστικούς εκφοβισμούς για παραπομπή στην Δικαιοσύνη”.
H ανακοίνωση του συνδυασμού, αναφέρει:
«Η τακτική αυτή του Διευθυντή και του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ προς έναν δημοτικό σύμβουλο που ζητεί διευκρινίσεις και απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα είναι προβληματική και δημιουργεί ζητήματα πλημμελούς ενημέρωσης για την διαχείριση των υποθέσεων της κοινωφελούς επιχείρησης».
Ο συνδυασμός ζητεί από την ΔΕΥΑΜΒ να δώσει απαντήσεις στο σύνολο των ερωτημάτων που της έχουν τεθεί και αφορούν την οικονομική διαχείριση των ζητημάτων της.
Προτεινόμενα άρθρα
27.06.2026 | 08:59
27.06.2026 | 08:00






