Βόλος: Η Αστυνομία σταμάτησε έργα σε πεζοδρόμια

Σταμάτησαν το πρωί τα έργα που είχαν ξεκινήσει συνεργεία του Δήμου Βόλου με εντολή του Αχιλλέα Μπέου στα πεζοδρόμια των οδών Δημητριάδος και Ιάσονος. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η εντολή για τη διακοπή των εργασιών δόθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια, με το αιτιολογικό ότι εκκρεμεί θετική απόφαση επί της μελέτης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μέχρι η απόφαση να σταλεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, απαγορεύεται να γίνει οποιαδήποτε εργασία.

Πιο συγκεκριμένα,ο διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, αστυνομικός διευθυντής Γιάννης Τόλιας, με απόφασή του, ανακαλεί απόφαση (29/10/2014) για την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη μία λωρίδα κυκλοφορίας των οδών Δημητριάδος και Ιάσονος στο Βόλο, εκ περιτροπής, λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πεζοδρόμια των εν λόγω οδών, κατά το χρονικό διάστημα από 29-10-2014 έως 20-11-2014, κατά τις ώρες 08.00 – 15.00.

Ως αιτιολογικό ανάκλησης της αρχικής του απόφασης, ο αστυνομικός διευθυντής αναφέρει το γεγονός ότι δεν προσκομίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, εγκριθείσα από την αρμόδια Υπηρεσία, μελέτη μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος, στο Βόλο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΡΓΑ, ΒΟΛΟΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΜΠΕΟΣ


Αφήστε μια απάντηση