Β. Ζορμπάς: Χρειαζόμαστε περισσότερη ελευθερία για προσλήψεις στην Καθαριότητα (βίντεο)

Για την δεύτερη θητεία του, το όραμα του αλλά και για το τι θέλει να αφήσει στο τέλος της μίλησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο web tv του aftodioikisi.gr. Ο κ. Ζορμπάς αρχικά αναφέρθηκε στα εν εξελίξει έργα του Δήμου, όπως η κατασκευή του Δημαρχείου, η εκμετάλλευση 22 στρεμμάτων για αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και το πεδίο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ως πολύ μεγάλο ζήτημα για την περιοχή, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έθεσε την Δημοτική συγκοινωνία και ανέφερε πως χωρίς ΣΒΑΚ δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα.

Ως το μεγαλύτερο κοινωνικό έργο που θεωρεί πως θα αφήσει ως Δήμαρχος ο κ. Ζορμπάς, ανέφερε την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο αλλά και το ΚΗΦΗ (Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Σε ότι έχει να κάνει με το ζήτημα της Καθαριότητας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής θεωρεί ότι υπάρχει ένα αρκετά καλό προσωπικό αν και ο ίδιος θα ήθελε να υπάρχει περισσότερο, ωστόσο όπως ανέφερε δεν υπάρχει η απαιτούμενη ελευθερία από το κράτος για κάτι τέτοιο.

Ως τον κύριο λόγο που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει μείνει πίσω στο πεδίο των καλών πρακτικών όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η εξοικονόμηση ενέργειας, ο κ. Ζορμπάς ανέφερε την έλλειψη προσωπικού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!