Β.Λαμπρινός-Δήμος Ηρακλείου: Ναι μεν αλλά για νέα υποψηφιότητα -Θέτει θέμα υγείας

Την πρόθεση του να κατέβει και πάλι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές «αν, όμως, το επιτρέψει η υγεία του», δήλωσε μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στο ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λαμπρινός  έθεσε μια προϋπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι «είναι τιμητικό να σε στηρίζει ένα κόμμα κι επιδιώκουμε τη στήριξη όλων των κομμάτων, των κινημάτων και των συλλογικοτήτων με μια προϋπόθεση. Χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Και αυτό το χαρακτηριστικό της παράταξης μας στην ανεξαρτησία δεν είναι διαπραγματεύσιμο».

Στην ερώτηση για την κριτική που δέχεται από τη ΝΔ, αν και σε αντιδημαρχίες και σε θέσεις κλειδιά του δήμου βρίσκονται στελέχη της, ο κ. Λαμπρινός  έστειλε τα μηνύματα  του τονίζοντας με έμφαση ότι «γι αυτό πρέπει να ερωτηθούν εκείνοι που αποτελούν τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ στο Ηράκλειο».

«Προσωπικά έχω δηλώσει, συνέχισε ο δήμαρχος Ηρακλείου, ότι δεν έχω τίποτα με κανέναν, ούτε η παράταξη μου. Οι προσωπικές μου φιλίες δεν αφορούν κανέναν. Η παράταξη μου δεν έχει πρόβλημα ούτε με τη ΝΔ, ούτε με τα άλλα κόμματα. Ακούμε τους πάντες και την κριτική τους αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Επομένως δεν έχω τίποτα ούτε με τον κ. Αυγενάκη, ούτε με άλλους ούτε με τη ΝΔ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!