Τρίκαλα: Προμηθεύτηκε αλάτι για τη βαρυχειμωνιά ο δήμος

Σε οργανωτική ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Τρικκαίων και οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες μέρες, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Από σήμερα το πρωί, όπως γίνεται γνωστό, η αρμόδια Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου έχει οργανωθεί πάνω στα σχέδια που από πέρυσι έχουν εκπονηθεί.

Έτσι, όπως σχετικά τονίζεται, σε επίπεδο εξοπλισμού, μηχανημάτων και τεχνικών θεμάτων, από σήμερα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την εξασφάλιση σάκων άμμου και αλατιού. Εξοπλίστηκαν, επίσης, οχήματα με τα μηχανήματα καθαρισμού δρόμων από το χιόνι, ενώ άλλα μηχανήματα (π.χ. γκρέιντερ) ελέγχονται, προκειμένου να είναι έτοιμα. Πάντως, ειδικά στις γέφυρες των Τρικάλων και σε σημεία, όπου απαιτείται προσοχή, ήδη έχουν ετοιμαστεί σάκοι με άμμο, προκειμένου με την πρώτη νιφάδα χιονιού, να στρωθούν στα επικίνδυνα σημεία.

Η προετοιμασία αυτή γίνεται, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα και να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στον Δήμο, για κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες, τονίζεται από τη δημοτική αρχή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΙΡΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΧΙΟΝΙ, ΑΛΑΤΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!