«Τρέχει» και για τον Στεργίου ο Πατούλης - Συναντήσεις ενόψει εκλογών ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
28
Μάρτιος
Back

«Τρέχει» και για τον Στεργίου ο Πατούλης – Συναντήσεις ενόψει εκλογών ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ

Συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από την περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ενόψει των εκλογών στην ΠΕΔ Αττικής και στην ΚΕΔΕ.

Μιλώντας στους συμμετέχοντες, ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για ευρεία αποδοχή και στήριξη που λαμβάνει η νέα ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρωτοβουλία σε όλη την επικράτεια. «Αυτό που μας ενώνει όλους είναι το κοινό μας όραμα και η πίστη μας σε μία θεσμικά ισχυρή, λειτουργική ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σε μία δηλαδή Αυτοδιοίκηση διαφορετική από αυτή την οποία σήμερα καλούμαστε να υπηρετήσουμε ως νέες Διοικήσεις» είπε.

Στόχος, σημείωσε, είναι «η διασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας των ΟΤΑ, η ενεργός συμμετοχή στα όργανα και τις αποφάσεις που αφορούν τη διαχείριση του ΕΣΠΑ, αλλά και τους πόρους του Πράσινου Ταμείου, η ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης μέσα από την προωθούμενη Συνταγματική Αναθεώρηση και η κατοχύρωση νέων ρόλων κι αρμοδιοτήτων στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής».

Ο κ. Πατούλης, τόνισε ότι είναι ανάγκη να υπάρξουν ανατροπές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και «η ανατροπή αυτή» τόνισε «θα ξεκινήσει από την Αττική από τις εκλογές της ΠΕΔΑ. Την προσεχή Κυριακή θα εκλέξουμε τους εκλέκτορες για την ΠΕΔΑ. Εκεί θα δώσουμε την πρώτη μεγάλη μάχη για την επικράτηση του Κινήματος. Με τη δική σας στήριξη και βοήθεια στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου, θα κάνουμε το πρώτο βήμα. Όμως θα έχουμε ακόμη πολλά βήματα να κάνουμε ως την τελική νίκη που θα είναι η εκλογή του νέου Προεδρείου της ΚΕΔΕ».

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!