Θεσσαλονίκη: Νέα διεύθυνση στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα του δήμου

Νέα διεύθυνση για τη Δημοτική Εταιρεία Θεάματος, Πληροφόρησης και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) του δήμου Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει τον τηλεοπτικό σταθμό TV100 και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς FM100 και FM100,6, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας κ.Νίκος Ζεϊμπέκης, μετά και τη σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΘΕ, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ.Γιάννης Κεσσόπουλος, ενώ στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας τοποθετήθηκε η κυρία Ευστρατία Παλπάνα και ο κ. Κωνσταντίνος Αβδελίδης ως Τεχνικός Διευθυντής.

«Ολοκληρώσαμε μια δύσκολη διαδικασία που αφορά τη στελέχωση της ΔΕΠΘΕ και η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Επιλέξαμε ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό τους ο καθένας. Με την υποστήριξη της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, ξεκινάμε πλέον την ανάταξη των δημοτικών μέσων ενημέρωσης, με στόχο να γίνουν το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης και η κορυφαία περιφερειακή τηλεόραση της χώρας αντίστοιχα, να γίνουν τα ΜΜΕ που αξίζει η Θεσσαλονίκη» δήλωσε κ. Ζεϊμπέκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΔΗΜΟ, ΔΟΕΥΘΥΝΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!