Ταχιάος: Προσλήψεις από το παράθυρο οι 192 συμβασιούχοι (βίντεο)

Μετά από 12 χρόνια αποχής από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η αγάπη και το πάθος για την Θεσσαλονίκη έκαναν τον Νίκο Ταχιάο να επιστρέψει και να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την στήριξη της ΝΔ. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr, ο κ. Ταχιάος, ανέφερε πως ο κ. Μπουτάρης κατάφερε μέσω της προσωπικότητας του να βοηθήσει την πόλη σε επίπεδο δημοσιότητας σε διεθνή επίπεδο αλλά δεν τα πήγε τόσο καλά στην καθημερινότητα της πόλης και ιδίως στην Καθαριότητα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε ως βασική προτεραιότητα το ζήτημα της Καθαριότητας αφού όπως τόνισε η πόλη βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ως εξίσου σημαντικά θέματα ο κ. Ταχιάος έθεσε το θέμα της ασφάλειας λέγοντας πως ως Δήμαρχος θα θέσει προ των ευθυνών τους τις ηγεσίες της Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτης. Επίσης στάθηκε και στο θέμα της στάθμευσης λέγοντας πως πρέπει ο Δήμος να επενδύσει στις Δημόσιες Συγκοινωνίες.

Για το φλέγον ζήτημα της εισόδου των ιδιωτών στη Καθαριότητα, ο κ. Ταχιάος ανέφερε πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι θέμα αριθμού εργαζομένων και πως το θέμα των ιδιωτών δεν είναι ταμπού. Θεωρεί πως η είσοδος των ιδιωτών πρέπει να γίνει σταδιακά και ποιοτικά και όχι μια και καλή. Αναφερόμενος στην έκβαση της υπόθεσης των 192 συμβασιούχων έκανε λόγω για προσλήψεις από το παράθυρο που έχουν χαρακτηριστικά πελατειακής σχέσης.

Για την επόμενη μέρα ο κ. Ταχιάος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τα άκρα και με όποιον εξυπηρετεί την λογική ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε αυτούς συμπεριέλαβε και τον κ. Όρφανό, ενώ ως ένα πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσε να συνεργαστεί ανέφερε τον κ.Βούγια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΝΔ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!