Συστήνεται ομάδα εργασίας για την αναδιοργάνωση των «Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» (ΦΕΚ) - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Συστήνεται ομάδα εργασίας για την αναδιοργάνωση των «Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού για τη σύσταση Ομάδας Εργασίας για την αναδιοργάνωση των Προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους”.

Έργο της αποτελεί « η εκπόνηση πλήρους σχεδίου ανανέωσης και λειτουργικότερου πλαισίου των ΠΑγΟ, με κανόνες ελέγχου, διαφάνειας και αξιολόγησής τους, ώστε να βελτιώνουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών, παντού στη Χώρα ».

Τα μέλη της Ομάδας « ξεκινούν άμεσα, με αποστολή να επεξεργαστούν, να επαναοριοθετήσουν και να καταθέσουν το συντομότερο δυνατό πλήρες αναμορφωμένο σχέδιο των ΠΑγΟ, καθώς και να εισηγηθούν “πακέτο” προτάσεων εκσυγχρονισμού και ενίσχυσής τους, για να ολοκληρωθεί, ταχύτατα, το ανανεωμένο και λειτουργικότερο πλαίσιό τους, με κανόνες ελέγχου, διαφάνειας και αξιολόγησής τους, προωθώντας στην πράξη τον μαζικό αθλητισμό ».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!