ΣΥΡΙΖΑ: Νέες προσλήψεις στο δήμο Θεσσαλονίκης -Μονιμοποίηση συμβασιούχων (ηχητικό)

Την πρόσληψη νέων υπαλλήλων στο δήμο Θεσσαλονίκης για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν στις υπηρεσίες, προανήγγειλε η υποψηφία του κυβερνώντος κόμματος για το δήμο Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια επίσης ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος της πόλης δεν θα προσφύγει σε δεύτερο βαθμό εναντίον των συμβασιούχων που δικαιώνονται πρωτόδικα για την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, σημειώνοντας: «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στις θέσεις του γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

Η κ. Νοτοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο «Αθήνα 984» και στην εκπομπή aftodioikisi.gr με το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα, σε ότι αφορά τις προσλήψεις νέων υπαλλήλων στο δήμο Θεσσαλονίκης, σημείωσε: «Χρειάζονται μέσω ΑΣΕΠ νέες προσλήψεις γιατί οι υπηρεσίες δεν έχουν το απαραίτητο προσωπικό» Η ίδια μάλιστα διατήρησε τις επιφυλάξεις για το  «αν είχαν δηλωθεί από τους δήμους όσοι υπάλληλοι ήταν απαραίτητη για τις θέσεις μέσω της προκήρυξης 3κ/2018».

Επίσης τάχθηκε κατά την είσοδο των ιδιωτών στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης και ανέφερε ότι σε αντίθεση με τους άλλους υποψήφιους που θέλουν «να τοποθετήσουν φίλους εργολάβους», η ίδια θα επιδιώξει την ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών ώστε να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΣΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]