Συνάντηση Ζέρβα με τον Δήμαρχο Κατερίνης-Τι συζήτησαν (φωτο)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο Δήμων, την μεταφορά και υιοθέτηση καλών πρακτικών σε μία σειρά κοινών ζητημάτων που απασχολούν τις δύο πόλεις.

Συζητήθηκε επίσης η πιθανότητα συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού καθώς η γειτνίαση προσδίδει ορισμένα συγκριτικά πλεονεκτήματα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να διαμορφώσει ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν. «Οι δύο πόλεις, παρά τα διαφορετικά μεγέθη τους, αντιμετωπίζουν αρκετές κοινές προκλήσεις στις οποίες οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Με τον κ. Κουκοδήμο μοιραζόμαστε ίδιες ανησυχίες και η παρουσία του εδώ φανερώνει πως υπάρχουν πολλά πεδία συνεργασίας που μπορούν να επιφέρουν αμοιβαίο όφελος» υποστήριξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κατερίνης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της Θεσσαλονίκης, ως σημαίνουσας πόλης στη Βόρεια Ελλάδα και ευχαρίστησε τον Κ. Ζέρβα για την φιλόξενη υποδοχή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΖΕΡΒΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]