Συμμετοχή νέων από τη Λιβαδειά στο έργο Balkan Entrepreneurs

Ο Δήμος Λεβαδέων συμμετέχει σε 2 εγκεκριμένα ευρωπαϊκά έργα (Balkan Entrepreneurs και Hand in Hand for Youth Participation in Rural Areas) του προγράμματος Erasmus+ στον τομέα της Νεολαίας για το 2018 και τα οποία αφορούν στην ενημέρωση των νέων σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας.

Το πρώτο έργο “Balkan Entrepreneurs” πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα 8 – 15 Νοεμβρίου 2018 και συμμετείχαν σε 3 νέοι από τη Λιβαδειά, οι κ.κ. Γιώργος Τσιφής, Δάφνη Παρασκευά και Ειρήνη Παναγώτα.

Οι νέοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά διαλέξεων που στόχευαν στην ενίσχυση των ικανοτήτων, των γνώσεων, των επαγγελματικών τους προσόντων και στοιχείων του χαρακτήρα τους, όπως η αποφασιστικότητα και οι ηγετικές ικανότητες, ενημερώθηκαν για τη χρήση καινοτόμων εργαλείων με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της αποσχολησιμότητάς τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, BALKAN ENTERPRENEURS


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!