Συγκομιδή ελιών για 5η συνεχόμενη χρονιά στους κοινόχρηστους χώρους του Δ. Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας έχει ξεκινήσει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τη συγκομιδή ελιών από τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης με σκοπό την παραγωγή ελαιόλαδου και τη διανομή του στους δικαιούχους μέσω των δημοτικών κοινωνικών δομών.

Κάθε φθινόπωρο, από το 2014 και μετά, συγκεντρώνονται με τη βοήθεια εθελοντών καρποί ελιάς από ελαιόδεντρα σε προαύλια σχολείων, σε πεζοδρόμια, σε πλατείες, στους πρόποδες του Υμηττού και αλλού. Σύλλογοι, σχολεία, φορείς και κάτοικοι της πόλης συμμετέχουν μαζικά στην προσπάθεια αυτή.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε και φέτος όσους επιθυμούν να δώσουν το παρών, «για να στηρίξουμε και πάλι την προσπάθεια αυτή και να ενισχύσουμε τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας». Όπως τόνισε, «το λάδι που θα παραχθεί θα διανεμηθεί στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η διανομή θα γίνει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΛΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!