Συγχαρητήρια Πατούλη στο πλήρωμα απορριμματοφόρου που έσωσε ηλικιωμένο

Τα θερμά συγχαρητήριά του εκφράζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στο πλήρωμα απορριμματοφόρου που έσωσε ηλικιωμένο από βέβαιο πνιγμό στο Βόλο.
Ο Γ. Πατούλης αφού χαρακτηρίζει ως υποδειγματικό τον τρόπο που έδρασαν οι εργαζόμενοι, τους συγχαίρει για την υπευθυνότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν.
Ειδικότερα ο Γ. Πατούλης επισημαίνει:
«Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και ως δήμαρχος αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στο πλήρωμα του απορριμματοφόρου της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βόλου, το οποίο εκτελούσε σήμερα το πρωί την αποκομιδή στην περιοχή του Σουτραλί. Ο υποδειγματικός τρόπος που έδρασαν οι εργαζόμενοι, τα γρήγορα αντανακλαστικά και οι σωστές κινήσεις τους είχαν ως συνέπεια να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας από βέβαιο πνιγμό.
Τους συγχαίρω για την ευαισθησία, την ευσυνειδησία, το θάρρος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν. Τέτοιου είδους πράξεις αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν ότι στο στελεχιακό δυναμικό της αυτοδιοίκησης υπάρχει περίσσευμα ευαισθησίας, αυταπάρνησης και διάθεσης προσφοράς στο συνάνθρωπο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΤΟΥΛΗ, ΠΛΗΡΩΜΑ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!