«Στοπ» Αποκεντρωμένης σε Δ. Θεσσαλονίκης για τραπεζοκαθίσματα σε Αγ. Σοφία και Νέα Παραλία

Στην ακύρωση της κανονιστικής απόφασης για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στον άξονα του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας και την αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων-αναψυκτηρίων στη Νέα Παραλία, δύο θέματα που εγκρίθηκαν προ διμήνου από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης.

Σχετικά με τις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκηςη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα εξής:

«Διαφωνούμε με το σκεπτικό των αποφάσεων, το οποίο δεν εστιάζει στην ουσία, αλλά στη διαδικασία και θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα. Προκαλεί ερωτηματικά η βιασύνη με την οποία ορισμένοι άρχισαν να επιχαίρουν για δύο αποφάσεις που βάζουν προσκόμματα στην επίλυση δύο ζητημάτων ουσίας, που δημιουργούν προβλήματα στους πολίτες, στους επιχειρηματίες και εν γένει στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!