Στη Λάρισα σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Ιστορική ημέρα η σημερινή για την πόλη της Λάρισας, καθώς νωρίς το μεσημέρι θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της μια προσωπικότητά παγκόσμιας εμβέλειας, η οποία συνάμα διακρίνεται για τη σεμνότητα και την πραότητα του χριστιανικού του λόγου… Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος στις 12.30 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή Ανακήρυξης, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Λάρισας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα κατά τη σημερινή ημέρα έχει ως εξής:

• 13:30 Επίσημο Γεύμα του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου (ξενοδοχείο Imperial)
• 19:00 Υποδοχή & Επίσημη Δοξολογία προς τιμήν της Αυτού Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου & πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης
• 20:00 Εκδήλωση – ομιλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, Πλατεία Λαού)

Αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου ο Αρχιεπίσκοπος Αναστασίος θα επισκεφθεί την Ανοικτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας και το Διαχρονικό Μουσείο.

Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα, ενώ το απόγευμα στις 18:30 θα γίνει επίσκεψη – ξενάγηση στο Αρχαίο Θέατρο.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Tιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ : «ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ-ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ» (Ξενοδοχείο Διβάνι)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!