«Στέγαση και Εργασία»: Επεκτείνεται σε 43 Δήμους το πρόγραμμα
Σε 43 Δήμους, από 14 που είναι σήμερα, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία», που καλύπτει τους μισούς καταγεγραμμένους άστεγους των μεγάλων πόλεων, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του κ. Οικονόμου στο Twitter αναφέρει:
«Επεκτείνεται από 14 σε 43 Δήμους το πρόγραμμα “Στέγαση και Εργασία” με προϋπολογισμό 10 εκατ. Euro & στόχο την επανένταξη 600 νοικοκυριών. Καλύπτονται έτσι οι μισοί καταγεγραμμένοι άστεγοι των μεγάλων πόλεων. #Με_σχέδιο ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή. @domnamich».
Επεκτείνεται από 14 σε 43 Δήμους το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία» με προϋπολογισμό 10 εκατ. € & στόχο την επανένταξη 600 νοικοκυριών. Καλύπτονται έτσι οι μισοί καταγεγραμμένοι άστεγοι των μεγάλων πόλεων. #Με_σχέδιο ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή. @domnamich
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 10, 2022
Προτεινόμενα άρθρα
23.04.2026 | 22:20
23.04.2026 | 20:23






