σπαυ-οικοδεσπότης-πανευρωπαϊκής-οργ-282968
ΔΗΜΟΙ | 27.06.2012 | 07:24

ΣΠΑΥ: Οικοδεσπότης πανευρωπαϊκής οργάνωσης για τα δασικά πάρκα

Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Oμόφωνα δεκτό ως νέο μέλος της έκανε η γενική συνέλευση της της FEDENATUR (European Federation of Metropolitan and Periurban Natural and Rural Areas – FDN) το Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), αναθέτοντάς του παράλληλα τη διοργάνωση της γενικής συνέλευσης του 2013. Η FEDENATUR περιλαμβάνει 35 δασικά πάρκα από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα).

Η συγκεκριμένη απόφαση δικαίωσε την απόφαση του προέδρου του ΣΠΑΥ, δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά καθώς και της εκτελεστικής επιτροπής για κατάθεση υποψηφιότητας από το Σύνδεσμο. Η απόφαση ελήφθη παρουσία της αντιπροσωπείας του ΣΠΑΥ στη Βιτόρια της Ισπανίας, που αποτελούμενη από την αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, δημοτική σύμβουλο Ηλιούπολης Ευαγγελία Αντωνίου και συνεργάτες του ΣΠΑΥ, συμμετείχε στις εργασίες της γενικής συνέλευσης (21 Ιουνίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται επιδότηση από τη FEDENATUR για την πραγματοποίηση της διοργάνωση της προαναφερόμενης πανευρωπαϊκής διημερίδας ή τριημερίδας το 2013 από τη FEDENATUR.

Tags: