Συνομοσπονδία ΑμεΑ: Ξανά καθυστερούν τα προνοιακά… Αιδώς!

Αγανακτισμένο είναι σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία ΑμεΑ με τη «νέα καθυστέρηση διαπιστώνεται στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου τα οποία είναι γνωστό ότι αποτελούν το μοναδικό μέσο επιβίωσης για δικαιούχους οι οποίοι ανήκουν σε μία από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».

Όπως αναφέρει, η καθυστέρηση στην καταβολή προνοιακών επιδομάτων κάθε δίμηνο δημιουργεί τρομερή ανέχεια στους δικαιούχους, οι οποίοι είναι γνωστό ότι διαχρονικά αντιμετωπίζουν πολλαπλά οικονομικά προβλήματα λόγω του ότι επωμίζονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό το συνεχώς αυξανόμενο πρόσθετο κόστος που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών που πηγάζει από την αναπηρία τους ή τη χρόνια πάθησή τους.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ξανά καθυστερούν τα προνοιακά…

Νέα καθυστέρηση διαπιστώνεται στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου τα οποία είναι γνωστό ότι αποτελούν το μοναδικό μέσο επιβίωσης για δικαιούχους οι οποίοι ανήκουν σε μία από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η καθυστέρηση στην καταβολή προνοιακών επιδομάτων κάθε δίμηνο δημιουργεί τρομερή ανέχεια στους δικαιούχους, οι οποίοι είναι γνωστό ότι διαχρονικά αντιμετωπίζουν πολλαπλά οικονομικά προβλήματα λόγω του ότι επωμίζονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό το συνεχώς αυξανόμενο πρόσθετο κόστος που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών που πηγάζει από την αναπηρία τους ή τη χρόνια πάθησή τους.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. μπροστά σε αυτή την κατάσταση που τείνει να διαιωνιστεί, μόνο την αγανάκτησή σύσσωμου του αναπηρικού κινήματος μπορεί να εκφράσει.

Αιδώς!

 

Σχετικά

ΥΠΕΣ: Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν από τους δήμους τα προνοιακά επιδόματα

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΜΕΑ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!