Συνέχεια στο «άγριο ξύλο στο Αιγάλεω» – Η ΠΟΕ – ΟΤΑ δείχνει ως υπεύθυνο τον δήμαρχο!

Νέα «τροφή» στην υπόθεση του «άγριου ξύλου» που έπεσε πριν από λίγες ημέρες στο Αιγάλεω δίνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, η οποία μάλιστα «δείχνει» ως υπεύθυνο τον δήμαρχο Αιγάλεω κ. Μπίρμπα.

Μάλιστα, σήμερα το βράδυ προγραμματίζει νέα Παναττική συγκέντρωση, στις 8.00 το βράδυ, στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου). Την ίδια ώρα συνεδριάζει εκ νέου έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω, στο οποίο θα γίνει και παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αφού καταδικάζει την επίθεση, τονίζει με νόημα:

«Η φασιστική επίθεση «τάγματος εφόδου» κρανοφόρων-κουκουλοφόρων, που εισήλθαν στο Δημαρχείο του Δήμου Αιγάλεω, και επιτέθηκαν σε συνδικαλιστές που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ενάντια σε απόφαση του Δημάρχου, αφήνει πολιτικά και ηθικά «έκθετο» τον Δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, ο οποίος και φέρει την πολιτική ευθύνη για την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και πολιτών εντός του Δημαρχείου. Η «ουδετερότητά του» δε, την στιγμή που εργαζόμενοι προπηλακίζονταν είναι απόλυτα καταδικαστέα! Την στιγμή που οι τραμπούκοι επιτίθενται στους εργαζόμενους, ο Δήμαρχος δεν βγήκε καν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να συνεχιστεί η διαδικασία, αδιαφορώντας προκλητικά για την κατάσταση της υγείας των εργαζομένων».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καταλήγει:

• Ζητά άμεσα την παύση της συνδικαλιστικής δίωξης του μέλους του Δ.Σ. Γεωργίου Καρακουλάκη που απλά εφάρμοσε απόφαση του Συλλόγου μετά από αίτημα των εργαζομένων.

• Καταδικάζει τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των εργαζομένων στο Δήμο Αιγάλεω που ξεπερνά το φαινόμενο του εργασιακού bullying και παραπέμπει σε μεθόδους μπράβων της νύχτας, χουλιγκανισμού και τραμπούκων.

• Καταγγέλλει ως πολιτικό υπεύθυνο τον ίδιο το Δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα που όχι μόνο «αγνοούσε» όλες τις ενδείξεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος (επιθέσεις λεκτικές και σωματικές) σε εργαζόμενους του Δήμου αλλά και για την απαράδεκτη και προκλητική αδιαφορία του τη στιγμή της επίθεσης όπου συνδικαλιστές και εργαζόμενοι τον καλούσαν να παρέμβει!!!

• Ξεκαθαρίζει πως ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!! Το επεισόδιο τραμπουκισμού στο Δήμο Αιγάλεω αφορά στο σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΞΥΛΟ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!