Συνάντηση Μπουτάρη με Αντωνοπούλου για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Η πορεία των έργων της Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας θα συζητηθούν σε προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στις 13.00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με ο γραφείο τύπου του δήμου, η Αν. Υπουργός θα ξεναγηθεί στα έργα οδοποιίας στην περιοχή της ΔΕΘ και του ΑΧΕΠΑ, στα έργα αναμόρφωσης χώρων πρασίνων στην Άνω Τούμπα, καθώς και στα έργα αναβάθμισης του 15ου Γενικού Επαγγελματικού Λυκείου, παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν με τη συμβολή των ωφελουμένων της κοινωφελούς εργασίας.

Συνολικά, στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης εργάστηκαν 580 άνεργοι σε περισσότερα από 100 έργα και παρεμβάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!