Σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Στα πλαίσια ανάδειξης της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς για την οποία διακρίνεται, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει ξεκινήσει διαδικασίες υλοποίησης μίας σειράς δράσεων και παρεμβάσεων με στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής.

Όπως σημειώνεται ο Δήμος, συνδυάζει διαφορετικά μεταξύ τους και με ξεχωριστό ενδιαφέρον χαρακτηριστικά που προέρχονται από τον πρώην Δήμο Φερών, τον πρώην Δήμο Κάρλας και την πρώην Κοινότητα Κεραμιδίου.

Η ιστορικότητα και ο πολιτισμός παράλληλα με τις φυσικές ομορφιές που κρύβουν τα τοπικά διαμερίσματα αποτελούν πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη, στοιχεία με βάση τα οποία ο Δήμος προχωρά στο σχεδιασμό ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής.

Για μία πρώτη γνωριμία και επαφή των ταξιδιωτών με το Δήμο έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση πινακίδων σε εισόδους του Δήμου με τη μορφή του Ρήγα Βελεστινλή και την αναγραφή καλωσορίσματος.

Ήδη σχετική  πινακίδα τοποθετήθηκε στα όρια Δήμου Βόλου με το Δήμο Ρήγα Φεραίου, η οποία και κάνει γνωστό σε όλους ότι εισέρχονται στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Όπως δήλωσε Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,  Δημήτριος Νασίκας:  «Μέλημα μας αποτελεί η σωστή οργάνωση και ο σχεδιασμός μιας αποδοτικής και με αποτέλεσμα προβολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου προκειμένου να καταστεί τουριστικός προορισμός με ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας. Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν και να προβληθούν οι ομορφιές και οι ιδιαιτερότητες του τόπου, οι παραδόσεις του, τα ιστορικά μνημεία, τα ήθη του, οι πολιτιστικές του δράσεις, τα τοπικά του προϊόντα και οτιδήποτε προσφέρεται για την απόλαυση του επισκέπτη. Ενόψει και της θερινής περιόδου και των πλούσιων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περιμένουμε όλο τον κόσμο να μυηθεί στα έθιμα μας και να γνωρίσει την ιστορικότητα του τόπου μέσα από την φιλοξενία μας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!