Σε αργία για ένα μήνα ο δήμαρχος Κανδάνου -Σελίνου (φωτο)

Σε αργία για ένα μήνα, τέθηκε έπειτα από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο δήμαρχος Κανδάνου – Σελίνου κ. Αντώνης Περράκης.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, είχε ληφθεί στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, αλλά δεν εφαρμόστηκε λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση, «η ποινή επιβλήθηκε στον δήμαρχο Κανδάνου – Σελίνου γιατί «προέβη στην διάνοιξη δρόμου μήκους 940 και πλάτους 5 μέτρων προκειμένου να επιτύχει την οδική σύνδεση της περιοχής Κουντούρας –Παλαιόχωρας για λόγους οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης». Σήμερα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ορίσει αντικαταστάτη του Δημάρχου για τον επόμενο μήνα. Σημειώνεται πως το έργο δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από επέμβαση της Διεύθυνσης Δασών Χανίων, ενώ ασκήθηκε και ποινική δίωξη σε βάρους του δημάρχου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΡΓΙΑ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, ΚΑΝΔΑΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!