Πύργος: Στο νοσοκομείο δύο καθαρίστριες του Δήμου με αναπνευστικά προβλήματα

  • Απο stergios
  • 9 Δεκεμβρίου 2017 - 13:01
  • Comments Off

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν χθες στο νοσοκομείο Πύργου, δύο καθαρίστριες του δήμου, από το προσωπικό που είχε αναλάβει τον καθαρισμό του σχολείου μετά τις επισκευές που έγιναν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, συνολικά τέσσερα άτομα αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά οι δύο καθαρίστριες υπέστησαν κρίση βρογχικού άσθματος με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο της πόλης και να παραμείνουν εκεί για νοσηλεία.

Το σχολείο που παρέμεινε κλειστό από το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου λόγω πτώσης σοβάδων, μετά τις εργασίες που έγιναν για την αποκατάσταση επί μια εβδομάδα, χρειάστηκε να καθαριστεί. Προφανώς οι συνθήκες που κλήθηκαν οι καθαρίστριες να εργαστούν δεν ήταν οι καλύτερες, ενώ ελέγχεται και κατά πόσο είχαν λάβει μέτρα αυτοπροστασίας.

Το επόμενο άμεσο και σοβαρό ζήτημα είναι ο χώρος να είναι καθαρός ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στα μαθήματά τους την ερχόμενη Δευτέρα χωρίς προβλήματα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΥΡΓΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!