Προεκλογική δήλωση Πατούλη στην επέτειο για την απελευθέρωση της Αθήνας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
7
Δεκέμβριος
Back

Προεκλογική δήλωση Πατούλη στην επέτειο για την απελευθέρωση της Αθήνας

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας, επέλεξε ο Γ. Πατούλης για να προχωρήσει σε μια ακόμη προεκλογική δήλωση, προκειμένου να προβάλει την υποψηφιότητα του, για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Μάλιστα σήμερα ο κ. Πατούλης, έκανε δήλωση παρουσία του νυν δημάρχου Γ. Καμίνη, ο οποίος φαίνεται ότι θα …ανοίξει το δρόμο για το δήμαρχο του Αμαρουσίου, παρότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου, δήλωσε ότι «αξίζει ένα καλύτερο μέλλον στην Αθήνα μας».

Συγκεκριμένα, ο Γ. Πατούλης, δήλωσε:

«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης, σεβασμού και τιμής σε όλους όσοι αγωνίστηκαν με κόστος ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για να είναι η Αθήνα μας ελεύθερη. Είναι ημέρα που πρέπει να εκπέμψουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας πως η χώρα, παρά τις δυσκολίες, θα τα καταφέρει. Παράλληλα είναι μία ευκαιρία να δώσουμε σε όλους όσους υιοθετούν φασιστικές αντιλήψεις και καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό μία αποστομωτική απάντηση ότι στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους φαινόμενα.

Στην Αθήνα μας, το λίκνο του πολιτισμού, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ο καλύτερος φόρος τιμής για όλους όσοι αγωνίστηκαν, είναι να εργαστούμε όλοι μαζί για να πάρει η πρωτεύουσα της χώρας τη θέση που της αξίζει σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!