«Πράσινος» δήμαρχος-μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ έχασε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο

Την πλειοψηφία απώλεσε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και μέλος του δ.σ. της ΚΕΔΕ εκλεγμένος με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, κ. Δημήτηρης Τσιαντής στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. Τα εγγεγραμμένα θέματα ήταν 19 συνολικά και τα περισσότερα από αυτά καταψηφίστηκαν με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να απολέσει την πλειοψηφία.

Τα θέματα, όπως γράφει η εφημερίδα «Αλήθεια» της Θεσσαλίας, αφορούσαν την συγκρότηση επιτροπών προμηθειών, παραλαβής μικρών έργων κ.λ.π. Οι ενστάσεις μερίδας συμβούλων της πλειοψηφίας αφορούσαν ότι στον προϋπολογισμό περιλαμβάνονταν κωδικοί που αφορούσαν διάφορες εργασίες που κόστιζαν πολλά χρήματα, δυσανάλογα με τον μέγεθός τους και που εν τέλη δεν πραγματοποιούνταν σωστά. Οι ψήφοι ήταν 9 υπέρ των προτάσεων του δημάρχου και 10 κατά, με αποτέλεσμα να μην ψηφίζεται κανένα θέμα.

Επίσης καταψηφίστηκε και μελέτη που αφορούσε την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στο οδικό δίκτυο, μιας και άφηναν εκτός κάποιες αποκαταστάσεις στην Κερασιά και έβαζαν σε άλλα χωριά, έργα που ουσιαστικά ήταν αναπλάσεις.

Εναντίων των προτάσεων του δημάρχου, ψήφισαν, όλη η αντιπολίτευση και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με την ομάδα του Δ. Τσιαντή, κ.κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Σκόνδρας Δημήτριος, Μπουραζάς Πέτρος και Ξηροφώτου Βάσω, ενώ απουσίαζε ο Γιώργος Σακελαρίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΑΠΩΛΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!