«Ποτέ δεν ήρθε ο Σαξώνης στο γραφείο Λεμούσια»

Με την κατάθεση της ιδιαιτέρας γραμματέως του Μιχ. Λεμούσια, συνεχίστηκε το πρωί και συνεχίζεται και αυτήν την ώρα η δίκη για την υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνα Μούτσιου, απαντώντας σε ερωτήσεις του Προέδρου, της πολιτικής αγωγής και των συνηγγόρων υπεράσπισης είπε ότι δεν είδε ποτέ τον Παν. Σαξώνη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο εργαζόταν από το 2002 έως το 2007.

«Κρατούσα το πρόγραμμα του κ. Γενικού, με όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του είτε αυτά γίνονταν το πρωί, είτε το απόγευμα είτε εντός είτε εκτός γραφείου. Από εμένα και τη συνάδελφό μου περνούσαν επίσης όλα τα τηλεφωνήματα του κ. Λεμούσια. Ποτέ μα ποτέ δεν είδα μία επικοινωνία του Σαξώνη με τον κ. Γενικού», κατέθεσε η μάρτυρας. Επίσης, σημείωσε ότι ποτέ ο κ. Λεμούσιας δεν πήγαινε στις υπηρεσίες αλλά καλούσε τους προϊσταμένους στο δικό του όταν ήθελε κάτι από αυτές. Με τις απαντήσεις αυτές η μάρτυρας ουσιαστικά διέψευσε την κατάθεση Σαξώνη, που ισχυρίστηκε (χωρίς να προσκομίσει την παραμικρή μαρτυρία ή απόδειξη), ότι συναντιόταν πολύ συχνά με τον κ. Λεμούσια για να του δίνει τα χρήματα που έκλεβε μέσα σε σακούλες!

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης ζήτησε και πήρε το λόγο ο Μιχάλης Λεμούσιας, ο οποίος βουρκώνοντας και κομπιάζοντας από συναισθηματική έξαρση, ρώτησε τη μάρτυρα εάν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο ίδιος θα μπορούσε να κλέβει και να σχεδιάζει εγκλήματα στο παρασκήνιο. Όχι φυσικά, απάντησε η κ. Μούτσιου. Στις 10.30 π.μ. η σύνθεση αποσύρθηκε για να εξετάσει ένταση τριών υπερασπιστών που ισχυρίστηκαν ότι από την Ποινική Δικονομία δεν επιτρέπεται η κατάθεση του Δημάρχου Γ. Μπουτάρη και μελών της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης γιατί το Νομικό Πρόσωπο που θέλουν να εκπροσωπήσουν, ήδη εκπροσωπείται επαρκώς στο Δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: taxalia.blogspot.com

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!