Ποτάμι: Ανοιχτή συζήτηση με τους δημάρχους της Αττικής έκανε ο Στ. Θεοδωράκης - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
9
Φεβρουάριος
Back

Ποτάμι: Ανοιχτή συζήτηση με τους δημάρχους της Αττικής έκανε ο Στ. Θεοδωράκης

Aνοικτή συζήτηση με τους δημάρχους της Αττικής με θέμα τα προβλήματα και τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης είχε χθες το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι πιστεύει ότι αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε την κρίση, και ένα από τα κομβικά στοιχεία της νέας σκέψης μας πρέπει να είναι η αποκέντρωση» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης προσερχόμενος στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α όπου διεξάγεται αυτή την ώρα ανοικτή συζήτηση με τους δημάρχους της Αττικής με θέμα τα προβλήματα και τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε παράλληλα και στην επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί που ανακοίνωσε η σήμερα η Κυβέρνηση λέγοντας « Προσπάθησαν οι Έλληνες παραγωγοί να ανταγωνιστούν μεγάλες φίρμες του εξωτερικού σε σχέση με τα κρασιά και τώρα με τον καινούργιο φόρο που μπαίνει θα υπάρξει ένα μεγάλο πλήγμα», ενώ συμπλήρωσε τη φράση του τονίζοντας: «Πέρα από αυτό, η κυβέρνηση επιδεικνύει έναν πολύ μεγάλο ερασιτεχνισμό στην αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων. Πάμε από τσαπατσουλιά σε τσαπατσουλιά».

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

theodorakis_dimarxoi_potami1_aftodioikisi

theodorakis_dimarxoi_potami2_aftodioikisi

theodorakis_dimarxoi_potami3_aftodioikisi

theodorakis_dimarxoi_potami4_aftodioikisi

theodorakis_dimarxoi_potami5_aftodioikisi

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!