«Πόλεμος» ΚΚΕ – Νικολοπούλου για Πελετίδη και δήμο Πάτρας

Με ομιλία του στον κινηματογράφο «Πάνθεον» ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην κατάμεστη αίθουσα έδωσαν το «παρών» φίλοι και μέλη του κόμματος από την Πάτρα.

Ο κύριος Κουτσούμπας επανέλαβε τη δεδομένη στήριξη του Περισσού στην υποψηφιότητα του Κώστα Πελετίδη, τονίζοντας πως εκφράζει τις ευρύτερες κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις της Πάτρας, ενώ έστρεψε τα βέλη του, με πολύ σκληρές εκφράσεις κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

«Κανίβαλοι, νεκρόφιλοι, του αντικομμουνισμού και μονίμως γονυπετείς τζογαδόροι, θα πάρουν σύντομα της απάντηση τους από τον λαό», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Γ.Γ του Κ.Κ.Ε, με αφορμή τη μήνυση Νικολόπουλου κατά Πελετίδη για τη βίλα των Αραχωβιτίκων.

Απαντώντας από τη Μόσχα, όπου βρίσκεται ο Ν. Νικολόπουλος, ανέφερε:

«Πληροφορούμενος στη Μόσχα όπου βρίσκομαι τις αναφορές του ΓΓ του ΚΚΕ κατά την ομιλία του στην Πάτρα,θα ήθελα να τον πληροφορήσω ότι ο τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης βρίσκεται σε μαυσωλείο, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο στο οποίο βρίσκομαι.

Ο ίδιος, με τη στάση του, απλά το αποδεικνύει. 

Αποδεικνύει, επίσης, ότι ο δήμαρχος της Πάτρας, πάνω και από δήμαρχος είναι πειθήνιος υπηρέτης της κομματικής νομενκλατούρας του. Γι’ αυτό και πρέπει να μένει  «ανέγγιχτος», ακόμα και όταν αποκαλύπτεται η υποκρισία του δήθεν «προστάτη των λαϊκών τάξεων», αλλά και ο πανικός του για ένα σπίτι και έναν μαντρότοιχο στη θάλασσα, που τα πραγματικά παλικάρια θα τον γκρέμιζαν μόνα τους. 

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πια παλικάρια στην ηγεσία του ΚΚΕ. 

Ούτε έστω σώφρονες…

Υπάρχουν μόνο οπορτούνες, κύριε Γενικέ. Κάτι που οι πραγματικοί, αγνοί κομμουνιστές αυτής της πόλης και αυτής της χώρας, δυστυχώς για εσάς, το έχουν καταλάβει προ πολλού.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΚΚΕ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!